Page 1 of 1

Gdemu clone. Monoco online.

Posted: Wed Jan 08, 2020 4:13 pm
by rsa2000
Seems the only game I can not get to run is Monoco. I hear music of the intro but no video. NTSC system with GDemu clone. I have tried several images but same problem. Anyone else have this issue? I have tried region free setting in GDmenu.

Re: Gdemu clone. Monoco online.

Posted: Wed Jan 08, 2020 8:22 pm
by ncman071
i dont know much about gdemu...but i do know that monaco wont work on sdtv's...needs vga or one of those third party hdmi cables

Re: Gdemu clone. Monoco online.

Posted: Wed Jan 08, 2020 9:36 pm
by rsa2000
That explains that... I missed the detail about VGA.
I'll order up a cable. Thanks!

Re: Gdemu clone. Monoco online.

Posted: Wed Jan 08, 2020 10:23 pm
by mistamontiel
That always boggled me too, yippy for VGA60 but if using any the other outputs just no hz selector!

I always wondered how 50+60 hz players get to network play live together n scaryred told to me the game like switches to 31hz er somethin? Interesting